2831028247 Μέση Δήμου Αρκαδίου, Ρεθύμνου georgioslitinas@gmail.com
hero image

 

 
 
Λιτίνας Γεώργιος
Εμπόριο Καυσόξυλων Ρέθυμνο Κρήτης
Η επιχείρησή μας Λιτίνας Γεώργιος, η οποία εδρεύει στο Ρέθυμνο Κρήτης, εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των καυσόξυλων και προσφέρει στο Ρέθυμνο αλλά και σε όλη την Κρήτη ξερά ξύλα ελιάς, κάρβουνα, pellet κ.α. σε οικονομικές τιμές. 
 
Είμαστε γνώστες του αντικειμένου και οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην αναζήτηση των καλύτερων και φθηνότερων προϊόντων. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Λόγω των υψηλών τιμών του πετρελαίου, όλο και περισσότερη στέφονται στην θέρμανση με καυσόξυλα. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με ξερά καυσόξυλα ελιάς για το τζάκι, τη σόμπα, το λέβητα κ.α. μειώνοντας έτσι σημαντικά τα έξοδα θέρμανσης.
 
Στην επιχείρησή μας θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας καυσόξυλα ελιάς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και ενεργειακά τζάκια, σόμπες και λέβητες
 
Ακόμα, αναλαμβάνουμε κοπή ελιών και φύτεμα νέων.

Τα προϊόντα μας μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ και εξυπηρετούμε με δικά μας οχήματα τους νομούς Λασιθίου, Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνης. 
 

Τα προϊόντα μας    Προσφορές

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Μέση Δήμου Αρκαδίου / Ρεθύμνου Κρήτης
Τηλ. 2831028247 Κιν. 6944520036, 6984758770